Imprimare
PDF

Continua scandalul! Serena Williams il critica dur pe Mouratoglou: "Nu inteleg! I-am trimis un mesaj"


Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) s-a luat public de antrenorul Patrick Mouratoglou, dupa ce acesta a recunoscut ca i-a transmis indicatii elevei sale in timpul finalei pierdute in fata lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6.
CONTEXT: Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) si-a pierdut cumpatul in timpul finalei pierdute la US Open in fata lui Naomi Osaka (20 de ani, 19 WTA), 2-6, 4-6, dupa ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicatiilor primite de americanca din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reactionat dur, numindu-l pe arbitru "hot" si "mincinos".
 
Americanca refuza in continuare sa admita ca a dialogat cu antrenorul sau in timpul partidei, aceasta lansand o declaratie virulenta la adresa propriului antrenor. 
 
"Chiar i-am trimis un mesaj in care l-am intrebat despre ce vorbeste. Noi nu avem niciun fel de semne, niciodata nu am discutat despre asta. Eu nici macar nu-l chem la on court coaching. Incerc sa-mi dau seama de ce a spus asta. Nu inteleg de ce a spus-o", a spus Serena Williams.
 
MOURATOGLOU A RECUNOSCUT INDICATIILE!
"Sunt sincer, trebuie sa recunosc ca m-am folosit de coaching. Dar oricine o face, stiti si voi asta. Si antrenorul lui Naomi Osaka a facut asta la fiecare punct, oricum.
 
Exista o regula si exista o psihologie pe care ar trebui sa o aiba arbitrul de scaun. El ar trebui sa spuna ca te-a vazut facand asta si sa acorde un avertisment. Dar ceea ce a facut Carlos Ramos a fost atat de extrem. E pacat. Exista o regula, da, dar nu poti strica o finala de Grand Slam transformand-o intr-o drama si il transformati in drama.
 
Serena s-a simtit insultata, s-a simtit tratata precum o trisoare. S-a simtit complet umilita! De asta a reactionat in acest mod, iar integritatea e cel mai important lucru pentru ea", a spus antrenorul francez la finalul meciului de duminica.