Imprimare
PDF

Ce-ai facut, Vlade? Notele unei seri de cosmar pentru fotbalul romanesc: 5 stelisti au ingropat visul european al FCSB-ului+4 fotbalisti de la CFR si antrenorul au luat 1 in GSP dupa umilinta istorica!


FCSB a invins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal ros-albastrilor, care au parasit play-off-ul Europa League dupa ce in tur au pierdut cu 1-3 in Austria. 
Jocul foarte solid facut de echipa lui Dica in prima repriza a fost anihilat din  pacate de gafa lui Andrei Vlad de la golul austriecilor. Goalkeeper-ul a intervenit inexplicabil la o minge care se ducea in corner, de acolo rezultand golul austriecilor ce s-a dovedit a fi decisiv. A primit nota 4 din partea Gazetei, cea mai mica din echipa lui Dica.
 
Alti trei jucatori cu evolutii modeste au fost fundasii centrali Bogdan Planic si Mihai Balala. Extrem de slabi si in meciul tur, acestia au primit 5 pentru evolutiile de aseara. Tot 5 au primit si Lucian Filip si Florinel Coman. 
 
Cei mai buni jucatori din echipa ros-albastrilor au fost Harlem Gnohere si Mihai Roman, marcatorii golurilor FCSB-ului, ambii cu evolutii foarte solide, in special in prima repriza.
 
Nicolae Dica, tehnicianul ros-albastrilor, a primit nota 6.
 
Andrei Ivan, romanul celor de la Rapid Viena, a fost integralist si a primit nota 6. Acesta a avut o bara in ultimele 10 minute ale meciului si a fost o sursa de pericol pentru defensiva lui Dica pe toata durata meciului. 
 
Portarul Strebinger si fundasul Sonlleitner, autorul golului, au fost cei mai buni jucatori ai austriecilor, ambii primind nota 7.
 
NOTE PE MASURA PENTRU O RUSINE ISTORICA
CFR Cluj s-a facut de ras si in returul cu Dudelange, a pierdut cu 2-3 si a bifat o eliminare istorica.
 
Fotbalistii CFR-ului au fost penibili, iar cea mai mare nota din echipa a fost cea a lui Tambe, care a primit nota 4.
 
"Galacticii" Jesus Fernandez si Julio Baptista au primit nota 2, Cristi Manea, Tucudean, Males sau Mailat au primit nota 1, la fel ca tehnicianul Toni Conceicao.