Imprimare
PDF

Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu in sferturi de finala la Campionatele Europene


Romania a avut doua perechi suta la suta tricolore pe tabloul de dublu mixt de la Campionatele Europene, care se desfasoara in aceste zile la Alicante, in Spania. Daniela Dodean Monteiro/ Hunor Szocs si Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu.
Primii au pierdut miercuri in primul tur in fata slovacilor Lubomir Pistej/Barbora Balazova cu 2-3, in timp ce ultimii au trecut in primul tur de slovacii Eva Odorova/Yang Wang cu 3-1.
 
Joi, Ovidiu si Berni s-au duelat pentru un loc in sferturi de finala cu perechea luxemburgheza Luka Mladenovic/Lian Xia Ni pe care i-au invins cu 3-2 (11, -10, 9, -8, 10). Tot azi, perechea tricolora va lupta pentru un loc in semifinale cu germanii Ying Han/Ruwen Filus.
 
Campionii en titre sunt sotii Daniela si Joao Monteiro. Portughezul nu participa la aceasta editie a CE din cauza unei accidentari.
 
Joi este o zi plina pentru romani, care evolueaza atat la simplu, cat si la dublu. Tara noastra este reprezentata la CE din Spania pe tablourile principale de Bernadette Szocs, de Daniela Dodean Monteriro, de Eliza Samara si de Irina Ciobanu, iar la masculin de Cristian Pletea, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs.