Imprimare
PDF

Becali anunta noi transferuri: "Aduc doi atacanti" » Cat vor costa fotbalistii si motivul pentru care ii transfera: "Ii pun la punct"


Gigi Becali a anuntat astazi ca in urmatoarele zile va mai transfera doi atacanti si un fundas central. Conform spuselor patronului FCSB, Raul Rusescu ar fi o varianta.
"Eu de exemplu acum aduc doi atacanti. Dar stiti de ce ii aduc? Eu nu-i aduc ca sa joace. Pe mine ma costa 6-7 sute de mii. Eu ii aduc sa le creez concurenta lui Coman si lui Tanase, care se vor culca la 10 seara pentru ca le vor sfarai calcaiele, nu vor mai sta pana la 3. Asta e metoda mea sa-i pun la punct. Atat ma costa sa-i educ. Eu ii iau mai mult pentru concurenta. Coman si Tanase pot juca.
 
Cand Hagi spune ceva eu largesc ochii si urechile ca palnia. Eu ii stiu pe cei doi atacanti pe care-i aduc. Maine o sa va spun despre cine e vorba. Rusescu poate fi unul dintre ei daca accepta conditiile puse de mine in urma cu o luna (n.r. 100.000 de euro la semnatura si un salariu de 20.000 de euro lunar). Coman nu o sa mai fumeze 10 tigari, o sa fumeze 3-4. Unul dintre atacanti e strain. O sa mai aduc si un fundas central. Pe Nemec l-as vrea si maine, e favoritul meu", a declarat Becali.
 
"Ce daca Rusescu e o ciorba reincalzita. Eu am vrut sa-l reincalzesc si pe Sinmartean, dar n-a mai dat drumul MM la aragaz. Eu fac ca MM, dar stiti de ce? Pentru ca eu cred ca se pricepe mai bine decat mine la fotbal" a declarat Gigi Becali .