Imprimare
PDF

Actualul lider al lui FCSB a fost prezent la minunea cu Valencia: "M-am bucurat, am sarit pe acolo, prin tribune"


Capitanul Florin Tanase (23 de ani) va fi in lotul FCSB pentru returul din play-off-ul Europa League de joi cu Rapid Viena si a povestit cum a trait minunea reusita de ros-albastri in dubla cu Valencia.
Fotbalistul lui FCSB a rememorat la conferinta de presa de azi cum a trait returul cu Valencia, din februarie 2005, care le-a asigurat ros-albastrilor prezenta in optimile Cupei UEFA. In tur, spaniolii s-au impus cu 2-0, iar la retur, pe stadionul Ghencea, Steaua a revenit, 2-0 dupa 90 de minute si s-a impus cu 4-3 in urma loviturilor de departajare.
 
"La meciul cu Valencia am fost pe stadion. Speram sa facem un joc la fel de bun cum au facut si cei din trecut si sa facem milioanele de romani fericiti. 
 
Imi aduc perfect aminte penalty-urile cu Valencia. Nu am exersat penalty-urile acum, dar fiecare dupa antrenament mai ramanem sa batem cate un penalty. Eu cred ca ne putem califica fara a ajunge la loviturile de departajare. Eram mic la jocul cu Valencia, m-am bucurat, am sarit pe acolo, prin tribune", a declarat Florin Tanase, care avea 11 ani la acel moment.
 
Si FCSB are nevoie de un miracol pentru a se califica in fata celor de la Rapid Viena in grupele Europa League, dupa ce ros-albastrii au pierdut in Austria cu scorul de 1-3.