Imprimare
PDF

A castigat cine trebuia! Scandal dupa prestatia jenanta a lui FC Botosani in fata Chiajnei: "Blatistilor, plecati cu totii!"


FC Botosani a pierdut surprinzator astazi in fata Chiajnei, 0-1, desi a avut om in plus pe teren din minutul 16, si a parasit terenul in huiduielile si admonestarile propriilor suporteri. Ilfovenii au obtinut astfel 3 puncte vitale in lupta pentru evitarea retrogradarii. 
CRONICA MECIULUI: 
Acum o saptamana, Botosaniul manca jar in returul semifinalei cu Craiova, 2-1. Atunci nu s-a calificat, dar a jucat fotbal, a avut atitudine si echipa a demonstrat caracter.
 
In aceasta seara, Botosaniul s-a transformat in ceva urat. Desi a beneficiat de prostia lui Bawab, a carui intrare extrem de tare a fost apreciata cu cartonas rosu de Istvan Kovacs, trupa lui Costel Enache n-a jucat fotbal, n-a avut nici atitudine, iar caracter cu atat mai putin.
 
Aproape ca n-a produs, vreme de peste 75 de minute, nicio ocazie imensa la poarta lui Caparco.
 
In schimb, Chiajna a dat lovitura dupa o faza in care Andrei Marc s-a crezut Messi si, avandu-l in fata pe Mihai Roman, chiar a reusit pret de cateva secunde sa dribleze precum starul sud-american, a centrat in fata portii, unde toti oamenii lui Enache dormeau, iar Batin a facut ce trebuia. A impins mingea in poarta. 0-1! Si cam aceasta a fost povestea unui meci urat. Urat si la propriu, dar si la figurat!
 
La finalul partidei, fanii gazda si-au acuzat favoritii: "Blatistilor, plecati cu totii! Demisia, demisia, demisia!".
 
Croitoru, secund
 
Dupa ce si-a reziliat contractul cu ACS Poli Timisoara, Marius Croitoru, 37 de ani, a fost ofertat de Valeriu Iftime pentru a completa staff-ul tehnic al formatiei botosanene. Marius a acceptat si va fi secund al lui Enache. Croitoru a jucat la Botosani intre 2012 si 2015, perioada in care a bifat 86 de meciuri si 8 goluri.