Imprimare
PDF

Viorica Dăncilă cere demisia lui Klaus Iohannis: „E într-un permanent război cu românii“


Viorica Dăncilă începe campania electorală oficială cu un mesaj extrem de dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.
 
 Președintele a declarat că este în război cu PSD. În replică, Dăncilă îl acuză pe preşedinte de încălcarea Constituţiei.
 
„Am citit în presă declarațiile președintelui în funcție, care se închipuie “într-un plin război cu PSD” și care își instigă partidul la ură și la lupte imaginare. Articolul 80 din Constituție spune că președintele este garantul unităţii naționale. Unde este unitatea, atunci când președintele ne declară în stare de război? Unde este imparțialitatea președintelui care îi îndoctrinează și îi alimentează cu ură pe cei ce urmează să compună viitorul Guvern al României?”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.
 
Iohannis, într-un continuu război
„Klaus Iohannis se poate închipui în tot felul de războaie. Adevărul este că președintele se află într-un război deschis cu Constituția României și cu legile. Cu munca și bunul simț, într-un permanent război cu românii și cu drepturile lor. Ca și PNL și acoliții, care au adoptat un discurs de extremă dreapta periculos, acest om este într-un război declarat cu bugetarii, cu antreprenorii, cu pensionarii și cu toți aceia ce nu votează PNL și pe care vrea să îi arunce în sărăcie și izolare! (…) Orice alt om cu responsabilitatea funcției și cu o minimă decență ar fi demisionat de mult din fruntea statului român”, mai precizează Dăncilă.