Imprimare

Victor Ponta, SUPARAT dupa ce mama lui a fost audiata la DNA. Premierul SE RAFUIESTE cu un post de televiziune


Mama premierului Victor Ponta a fost adusa la audieri in aceasta dimineata, la DNA. Cornelia Naum a fost citata ca martor in dosarul instrumentat de procurorii anticoruptie privind fraudarea fondurilor europene din Prahova.

Cand a iesit de la audieri, mama premierul a fost inconjurata de jurnalisti. La cateva ore de la audieri, premierul a publicat o reactie pe o retea de socializare, din care reiese o nemultumire a acestuia fata de un post de televiziune.

Premierul Victor Ponta a afirmat, in legatura cu audierea mamei sale la DNA, ca acesta a fost un show gratuit pentru Realitatea Tv, "ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe". "Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pentru Realitatea Tv(ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Twitter.

Mama premierului Victor Ponta a fost adusa la audieri in aceasta dimineata. Cornelia Naum a fost citata ca martor in dosarul instrumentat de procurorii DNA privind fraudarea fondurilor europene din Prahova. Este vorba de lucrarea de extindere a canalizarii angajata de Hidro Prahova.

Mama premierului Victor Ponta a fost audiata in aceasta dimineata. Dupa doua ore de audieri la sediul DNA Ploiesti, Cornelia Naum a declarat doar ca a fost citata ca martor si ca la firma ginerelui sau a fost doar angajata. Nervoasa pe jurnalisti pentru ca ii puneau intrebari despre dosar, dar si pentru ca practic o incercuisera, mama premierului Victor Ponta l-a intrebat pe unul dintre reporteri daca "vrea sa se bata acolo, sa se imbranceasca".