Imprimare

Un tanar din Cluj si-a aruncat de la etajul zece bunica imobilizata in scaun cu rotile!


Un tanar de 23 de ani din Cluj Napoca, student la trei facultati, si-a aruncat de la etajul zece bunica imobilizata in scaun cu rotile!
Dupa ce a ucis-o, si-a snopit in bataie bunicul, cel care l-a crescut. Vecinii celor doi batrani spun ca nepotul ar fi fost internat la psihiatrie.
 
Tanarul ar suferi de schizofrenie, o afectiune care, in lipsa tratamentului, poate provoca reactii extrem de violente.
 
Femeia a cazut de la etajul zece. Initial, anchetatorii au crezut ca au de-a face cu o sinucidere. O pista putin probabila, pentru ca batrana era imobilizata intr-un carucior cu rotile. Adevarul l-au aflat cateva ore mai tarziu. A fost crima, iar nepotul ei, un tanar de 23 de ani, este principalul suspect.
 
Nici rugamintile batranei, nici tipetele vecinilor nu l-au intimidat pe tanar. Cu putin timp inainte, intre el si bunicii care l-au crescut a izbucnit un scandal. Dupa crima, si-a atacat si bunicul.
 
Se pare ca tanarul si-a petrecut noaptea in locuinta bunicilor. Deocamdata, anchetatorii nu au aflat de la ce a pornit conflictul. Stiu doar ca Andrei Harmath a fost externat saptamana trecuta dintr-un spital de psihiatrie.