Imprimare
PDF

Un pompier din Neamt a venit sa stinga focul pornit la o casa, dar a primit un pumn in fata! Motivul te va lasa fara cuvinte!


Un pompier chemat sa stinga un incendiu la o casa din Neamt a primit, in loc de multumiri, un pumn in fata!
Intamplarea a devenit imediat cunoscuta si a starnit numeroase reactii. Pompierul a primit un pumn nu de la proprietar, ci de la un vecin, nemultumit ca specialistul nu tine cont de indicatiile lui. Barbatul acuzat de violenta spune ca nu l-a atins nici cu un deget. Doar l-a injurat.
 
Modul in care pompierii isi faceau treaba a reprezentat un motiv de mare suparare pentru un localnic. Insa, desi s-a enervat rau, barbatul sustine ca nu i-a aplicat nicio corectie fizica vreunuia dintre cei care incercau sa stinga focul. Chiar daca, la un moment dat, acestia l-au stropit cu apa.
 
Sefii pompierului agresat au, insa, o alta varianta.
 
La momentul coborarii de pe acoperisul locuintei incendiate pentru inlocuirea buteliei cu aer comprimat, subofiterul a fost agresat si fizic de cetateanul respectiv.
 
Localnicii din Savinesti au pareri impartite asupra incidentului.
 
Nu este prima data cand pompierii din Neamt se confrunta cu astfel de probleme. In urma cu un an, un alt pompier a fost atacat cu cutitul de proprietarul unei case care luase foc.