Imprimare
PDF

Un fost primar a murit înecat cu mâncare! Era pe liste pentru alegerile locale


Marian Iordache a decedat duminică seara, după ce s-a înecat la masă. Potrivit informațiilor din presa locală, el s-ar fi înecat cu pepene.
 
Soția sa ar fi încercat să-l ajute, aplicând procedura specifică în astfel de situații însă la sosirea echipajului medical, politicianul se afla în stop-cardiorespirator.
 
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că duminică seara a fost primit un apel la 112 care anunţa că un bărbat din Medgidia s-a înecat cu un bol alimentar. Operatoarea care a preluat apelul a sfătuit familia să-i facă bărbatului manevra Heimlich, care se aplică în astfel de cazuri, şi a trimis un echipaj la adresa respectivă. În momentul când au ajuns cadrele medicale la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator.
 
Marian Iordache a fost primarul Medgidiei între 2008-2016, iar în prezent era consilierul primarului din Cernavoda, Liviu-Cristian Negoita. De asemenea, el era si candidat pe listele PNL pentru un mandat de consiler judetean, la alegerile din 27 septembrie.