Imprimare
PDF

Un DJ grec a provocat haos la Mamaia. Elicopterul cu care a venit a facut pagube la sol


S-au scurs clipe tensionate, sambata seara, la aterizarea unui elicopter intr-o parcare din Mamaia. La scurt timp dupa ce aparatul de zbor a ajuns la sol, o rafala de vant a ridicat efectiv elicopterul si doar reactia prompta a pilotului a dus la evitarea unei tragedii. 
Aterizarea a facut ca in jur sa fie azvarlite placi de rigips, iar un taximetrist a fost lovit.
 
Aparatul de zbor, un elicopter Airbus Colibri, a fost inchiriat de reprezentantii unui club din nordul statiunii Mamaia pentru a-l pe aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos. 
 
In jurul orei 16.30, elicopterul a ajuns in fata clubului, spre uimirea clientilor care au fost acoperiti de un nor de praf.
 
Un taximetrist care a vrut sa priveasca momentul aterizarii a fost lovit de bucati mari de rigips luate pe sus, iar praful spulberat  i-a invaluit pe toti cei din jur. Dupa aterizare a urmat inca un moment de panica. Cand angajatii clubului au venit sa preia invitatul, elicopterul a fost lovit de o pala puternica de vant care la acea ora batea cu 45 - 50 de km pe ora. 
 
Dj-ul Antonis Remos si ceilalti pasageri au coborat speriati. Compania care detine elicopterul sustine ca zborul si aterizarea au avut aprobare. Aparatul de zbor ar fi trebuit sa aterizeze pe heliportul construit special pe unul dintre cluburi. 
 
Sandi Oprisor, pilot elicopter: ”Vantul batea dinspre mare, s-a turbionat in spatele cladirii si elicoperul a fost umflat de vant si asta s-a intamplat. L-am pus rapid la loc, nu a fost nicio problema, dupa care am luat hotararea de a nu mai continua sa facem zboruri in acea locatie, fiind curenti puternici care nu permiteau sa continuam activitatea asa cum a solicitat clientul. Mai trebuia sa facem doua trei intrari.”
 
Pilotul are 30 de ani de experienta, a stat la mansa migurilor si a participat la evenimente aeronautice de acrobatie. De aceea a reusit sa stapaneasca situatia.
 
Cateva ore mai tarziu, Dj-ul grec adus cu elicopterul a creat atmosfera in clubul unde-a fost invitat,