Imprimare
PDF

Un barbat ar fi murit dupa ce a cazut de pe targa, la Spitalul Ploiesti


Politistii din Prahova au deschis un dosar penal si ancheteaza moartea unui barbat care ar fi fost scapat de pe targa, in Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti.
Pacientul fusese internat pentru a fi operat si, dupa interventie, se simtea bine. Rudele acestuia spun ca, dupa cateva zile, au fost anuntate de medici ca barbatul a murit.
 
Rudele bolnavului sustin ca acesta ar fi cazut de pe targa in timp ce era transportat intre doua sectii ale unitatii medicale.
 
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Vasiloae, politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care un barbat in varsta de 71 de ani din localitatea Cocorastii MIslii a murit, dosarul fiind deschis ca urmare a unei informari primite din partea Spitalului Judetean Ploiesti.
 
Surse judiciare au declarat ca primele date arata ca, in cursul anului trecut, barbatul a fost internat si operat la cap la Spitalul de Urgenta din Ploiesti, evolutia in urma interventiei chirurgicale fiind una favorabila.
 
In 4 ianuarie insa, barbatul a murit, existand suspiciunea ca acesta a fost scapat de pe targa, in timp ce era transportat de la sediul principal al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti la o alta sectie, care functioneaza intr-un alt sediu, la cativa kilometri distanta.
 
Cei care ar fi realizat transportul sunt angajatii unui serviciu privat de ambulanta, care are serviciu pentru transportul pacientilor. Incidentul a avut loc in 17 decembrie, cu doua saptamani inainte de a surveni decesul barbatului.