Imprimare
PDF

Trei persoane s-au inecat duminica, pe litoral. Trupul unui copil de 14 ani inca nu a fost gasit


A fost mobilizare de forte in judetul Constanta, unde tragediile s-au petrecut in lant. In doar cinci ore pompierii, scanfandrii si medicii de la ambulanta au fost nevoiti sa intervina pentru trei persoane disparute in ape.
In primul caz, un baiat de 14 ani a fost luat de valuri, la Corbu, si nu a fost gasit pana la lasarea serii, astfel ca salvatorii vor relua cautarile luni dimineata.
 
Alte doua tragedii s-au petrecut la Neptun si pe un lac din Tuzla, unde un tanar de 18 ani si un barbat de 43 de ani au fost scosi fara suflare la mal.
 
Pe plaja din Neptun, alarma s-a dat dupa amiaza. Un tanar de 18 ani iesise sa se racoreasca dupa o zi de munca. Prietena lui a fost cea care a sunat la 112
 
Tanarul era din Republica Moldova, iar pe timp de vara obisnuia sa lucreze la terasele de pe litoral. Din pacate, victima a fost adusa la mal fara suflare.
 
Ceva mai devreme, pe plaja din Corbu, un baiat de 14 ani a sarit in mare ca sa-si saveleze prietenul cu un an mai mic de la inec.
 
A reusit sa-si scape colegul, insa el a disparut dupa aceea in valurile marii. Primii martori au fost niste pompieri, asa ca au sarit imediat in apa .
 
In scurt timp, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, care l-au cautat pe baiat pana la lasarea intunericului.
 
Maior Marian Ciulei: “Ne-am deplasat la fata locului cu 2 autospeciale de interventie si sase scafandrii. Am inceput cautarile. Din datele pe care le detinem, persoana ar fi disparut la cca 100-150 de metri de mal.”
 
Oamenii spun ca in zona curentii sunt foarte puternici, iar pe plaja salbatica de la Corbu nu exista niciun salvamar.
 
Cautarile baiatului de 14 ani vor fi reluate luni dimineata.
 
Ultima victima a fost descoperita la Tuzla. Este vorba de un localnic de 43 de ani,  care se pare ca a cazut in apa in timp ce se afla la pescuit.