Imprimare

SOCANT. Un renumit MEDIC CHIRURG a fost gasit SPANZURAT in locuinta proprie


Tragedie in Vaslui. Unul dintre cei mai renumiti medici chirurgi, Augustin Ilies, a fost gasit spanzurat in balconul locuintei sale. Medicul a fost resuscitat timp de cateva zeci de minute, insa totul a fost in zadar, informeaza B1 TV.

Medicul Augustin Ilies avea o experinta de peste 30 de ani. Acesta a cerut pensionarea in mijlocul scandalului de coruptie de la Spitalul Judetean Vaslui. In data de 9 februarie 2015, ofiterii DGA au descins in institutia medicala. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Vaslui sunt acuzate de fapte de coruptie si fals. Un medic ginecolog chiar a fost prins in flagrant in timp ce primea 1.500 de lei de la un investigator aflat su acoperire.

Augustin Ilies este cel care a infiintat, in 1980, Sectia de Chirurgie Ortopedica Pediatrica de la Spitalul Judetean Vaslui. Acesta a fost si membru al Societatii Romane de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, membru fondator al Societatii Balcanice de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica, membru al Societatii Europene de Urologie Pedriatica. In 2009, Augustin Ilies a realizat ci succes o interventie chirurgicala pe cord deschis, in cazul unui minor injungiat in inima.