Imprimare
PDF

Simona Halep isi va prezenta trofeul castigat la Roland Garros, luni, pe Arena Nationala


Simona Halep va prezenta, luni, la ora 20:00, pe Arena Nationala din capitala, trofeul castigat la turneul de Grand Slam de la Roland Garros.
Evenimentul este organizat de Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru Toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, iar intrarea va fi libera pentru toti cei care vor sa o felicite pe Simona Halep.
 
”Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru Toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza maine, 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros! Toti cei care vor sa o vada pe marea noastra campioana sunt asteptati la Arena Nationala! Accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera”, se arata intr-un comunicat.
 
Simona Halep revine in Romania, luni, din Franta, unde a castigat titlul la Roland Garros.
 
Ea va sosi cu o cursa Tarom, care ajunge la ora 16:15, urmand a fi intampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele FRT, George Cosac, precum si de ceilalti membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda, conform news.ro.
 
Simona Halep, numarul 1 WTA, a castigat, sambata, la Paris, primul titul de Grand Slam din cariera, la turneul Roland Garros.