Imprimare
PDF

Senatorul PDL Gigi Chiru, urmarit penal, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie


Gigi Chiru este urmarit penal in dosarul privind infractiuni de coruptie, relateaza B1 TV. Chiru este acuzat de luare de mita si spalare de bani.

Presedintele PDL Constanta a ajuns joi dimineata la DNA, fiind citat intr-un dosar in care a fost vizat si primarul din Cogealac.

Procurorii au efectuat 22 de perchezitii in Bucuresti si judetul Constanta, la mai multe societati comerciale.

Unele dintre ele au instalate mai multe eoliene, sunt si societati comerciale care activeaza in domeniul materialelor de constructii.

A fost perchezitionat si un astfel de depozit de materiale de constructii pe care Gigi Chiru il detine in Eforie Sud, spun surse judiciare.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada 2010-2014. In cursul zilei de 30 octombrie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 22 de locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Constanta, la sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice”, se arata intr-un comunicat al DNA.