Imprimare
PDF

Sedinta a conducerii PSD, la Neptun. Ar putea urma o remaniere si un “protest la poarta lui Iohannis”


Comitetul Executiv National al PSD se reuneste vineri si sambata la Neptun, scopul oficial fiind evaluarea activitatii guvernului Dancila.
Social-democratii se reunesc incepand de vineri in sedinta Comitetului Executiv National. Aici a ajuns si premierul Viorica Dancila.
 
La sedinta ar urma sa fie analizata activitatea ministrilor, existand posibilitatea unei remanieri. Liviu Dragnea spunea acum 10 zile, ca “O sa discutam la Comitetul Executiv despre activitatea ministrilor. Va fi un subiect pe care il vom discuta, premierul decide cat de mult vrea sa abordeze acest subiect. Vom avea intalnirile cu grupurile parlamentare si CEx. Va fi o intalnire importanta. ”
 
“Nu stiu daca se va decide o remaniere acolo, dar o discutie despre activitatea unor ministri va trebui sa fie. Nu neaparat o evaluare, dar doamna prim-ministru ne va spune ce parere are de activitatea unor ministri sau a tuturor ministrilor si ce trebuie facut in continuare, pentru ca asta este un subiect pe care il vom aborda la Comitetul Executiv”, a mai spus liderul PSD