Imprimare
PDF

Sebastian Stan va parasi Romania mai devreme. ”Sper sa ma pot revansa”


Actorul Sebastian Stan, invitatul de onoare al American International Film Festival, va participa la o a treia proiectie a filmului “I, Tonya”, in regia lui Craig Gillespie, duminica, de la ora 22.30.
Actorul va parasi Romania cu o zi mai devreme si nu va mai putea fi prezent la proiectia de luni, anunta organizatorii, conform news.ro.
 
“Uneori, viata unui actor este plina de neprevazut. Imi pare foarte rau ca, din pacate, trebuie sa-mi scurtez cu o zi vizita in Romania. Trebuie sa ma intorc la New York pentru un nou rol. Asta inseamna ca nu voi fi in Bucuresti luni seara, cand va fi proiectia filmului “I, Tonya”. In schimb, vom organiza o alta proiectie duminica seara, la 22.30. Stiu ca unii dintre voi vor fi suparati si va inteleg. Sper insa sa ma pot revansa fata de voi duminica seara. Daca veniti, va promit ca voi fi numai zambet. Va rog sa fiti alaturi de mine cand voi introduce filmul “I, Tonya”, le-a transmis Sebastian Stan fanilor, pe pagina de Facebook a American Independent Film Festival.
 
Proiectia suplimentara a productiei “I, Tonya”, va avea loc la Cinema PRO. Biletele deja cumparate pentru proiectia de luni, asigura accesul totodata la proiectia de duminica, pentru spectatorii care doresc sa-l vada pe Sebastian Stan.
 
Spectatorii care nu pot asista la proiectia de duminica, sunt asteptati in continuare luni cu biletul deja cumparat. Biletele pentru proiectia suplimentara la filmul “I, Tonya” de duminica, ora 22.30, cu participarea lui Sebastian Stan, se pot cumpara la fata locului sau prin Eventbook.
 
Inainte de proiectie, Sebastian Stan se va afla in dialog cu criticul de film Ionut Mares.
 
Primele doua intalniri ale lui Sebastian Stan cu cinefilii din Bucuresti au avut loc cu sala plina, sute de fani din Romania, China, Indonezia, Vietnam, Ungaria, Polonia, Bulgaria sau Rusia asteptandu-l pe actorul de la Hollywood in fata cinematografului din centrul Bucurestiului.
 
Fanii din Romania s-au intalnit cu Sebastian Stan la American Independent Film Festival, in cadrul a doua proiectii speciale cu “I, Tonya”, vorbind despre viata si cariera sa cu Andreea Esca, ambasadoarea AIFF si cu Amalia Enache, voluntar OBDO. Actorul a raspuns intrebarilor din public si a facut fotografii cu fanii care l-au asteptat la intrarea in cinematograf.
 
Programul proiectiilor si noutati despre filmele si evenimentele din festival vor fi actualizate pe siteul filmedefestival.ro, pe pagina de Facebook American Independent Film Festival si Instagram (@AmericanIndependentFilmFest).
 
Bilete si rezervari la proiectiile gratuite sunt disponibile pe Eventbook.ro si in reteaua Eventbook.
 
American Independent Film Festival este organizat de Asociatia Cinemascop in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin ARCUB.