Imprimare
PDF

Poveste de dragoste terminata tragic: un tânăr de 22 de ani a murit și alți doi sunt în stare gravă la spital


Un scandal de amploare în localitatea Frumușica din Botoșani s-a terminat cu un tânăr de 22 de ani mort și alți doi în stare gravă la spital, după ce aceștia, toți trei din Iași, au încercat să convingă o fată să se despartă de iubitul ei.
 
Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cuțit, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toți din judetul Iași, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani.
 
Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică despre izbucnirea unui conflict în localitatea Frumușica, în care ar fi fost implicați mai mulți tineri. Incidentul a avut loc pe stradă, în fața casei unuia dintre tinerii implicați.
 
Conform primelor date ale polițiștilor, un bărbat de 29 de ani ar fi înjunghiat cu un cuțit alți trei tineri, în urma izbucnirii unui conflict spontan.
 
“Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul.
 
În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, au transmis polițiștii.
 
Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.