Imprimare
PDF

Ponta, despre "tradatorul" din PSD: E viu, nu si nevatamat


"Tradatorul" din PSD, cel pe care Traian Basescu il sunase inainte de alegeri pentru a-i oferi functia de premier, e viu, dar nu "nevatamat". Asta spune premierul Ponta, intrebat despre masurile pe care promisese ca le ia impotriva celui din PSD care tradase. La momentul respectiv s-a speculat ca Mircea Geoana a fost cel care a discutat cu Traian Basescu, potrivit rtv.net.


Intrebat daca a fost identificat si pedepsit social-democratul care ar fi negociat cu presedintele Basescu preluarea functiei de prim-ministru, Victor Ponta a raspuns: "E viu. Am avut o discutie lamuritoare. Nu vreau sa ajung la excluderi. Mie imi plac includerile. E viu. Nu chiar nevatamat, dar e viu."

Ponta a evitat raspunsul la intrebarea daca este vorba de Mircea Geoana. "Nu doresc sa mai comentez acest subiect. Obligatia mea ca lider al PSD e sa rezolv lucrurile de bucatarie interna in interior. Când am ajuns in urma cu un an si jumatate la acel conflict deschis si excluderea domnului Geoana a fost pentru ca nu am reusit sa gasesc solutia normala, de discutie intre noi. Eu nu vrea, de principiu, sa exclud pe nimeni", a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, pe 12 decembrie, ca exista o problema in PSD data de faptul ca "cineva din partid" a vorbit cu alti membri ai PSD, in numele lui Traian Basescu, pentru a obtine sustinerea pentru o eventuala desemnare ca premier, spunând ca acea persoana va fi exclusa.