Imprimare
PDF

Ponta a fost aplaudat in Senat: ”Nu ma huiduiti, ca o sa zic ca ati huiduit-o pe Simona Halep”


Deputatul Victor Ponta a anuntat miercuri ca a fost exclus din Comisia de afaceri europene si din Comisia de politica externa, sustinand ca ”razbunarea este arma prostului (ajuns la Putere)”.
“Azi am fost sanctionat de catre presedintele Camerei Deputatilor (dl. Liviu Dragnea).
 
Dupa 4 mandate de deputat (plus ministru si premier) am fost exclus din Comisia de afaceri europene si din Comisia de politica externa”, a scris Ponta pe Facebook.
 
Potrivit acestuia, de acum va face parte din Comisia de abuzuri.
 
“O sa ma ocup sa arat toate abuzurile comise de Puterea actuala - colegii mei de la #ProRomania au fost toti exilati la Comisia pentru drepturile omului - o sa isi faca datoria foarte bine si acolo! Razbunarea este arma prostului (ajuns la Putere), dar #ProRomania o sa lupte in continuare cu si mai multa indarjire!”, a mai scris Victor Ponta.
 
El a postat si un VIDEO cu momentul in care - aflat la microfonul din plenul Senatului - incearca sa ”multumeasca” pentru aceste schimbari.
 
”Multumesc, domnule presedinte. As vrea sa explic votul meu, pentru ca sunt convins ca colegii nu stiu ce au votat. Pot sa multumesc .. Nu ma huiduiti, ca o sa zic ca ati huiduit-o pe Simona Halep!” - a spus Ponta, dupa care a fost aplaudat de colegii senatori.
 
Intr-o actiune de partid la nivel national, PSD a publicat pe paginile de Facebook ale mai multor filiale de judet un colaj foto care sustine ca, de fapt, nu Gabriela Firea, ci Simona Halep a fost huiduita de oamenii prezenti la National Arena.
 
Afirmatiile au adus critici dure din partea publicului, dar chiar si din partea unor membri PSD.
 
Senatorul PSD, Ionut Vulpescu, sustine ca toti colegii sai ar trebui sa isi ceara scuze pentru acele postari, iar vicepremierul Paul Stanescu a recunoscut ca nu Simona, ci Gabriela Firea a fost huiduita.
 
Iar Victor Ponta le-a cerut fostilor colegi sa stearga minciunile din spatiul public.