Imprimare
PDF

Martorii la prabusirea MIG-ului il numesc EROU pe pilotul Florin Rotaru: Daca se catapulta, avionul isi continua drumul spre public


Participantii la Ziua Portilor Deschise de la baza Borcea, care au vazut cum s-a prabusit avionul in care se afla Florin Rotaru, au scris pe pagina de Facebook a MApN ca, daca pilotul se „catapulta, avionul isi continua drumul spre public”, numindu-l un erou care a facut sacrificiul suprem.
 
„Daca pilotul se catapulta, avionul isi continua drumul spre public si ar fi fost jale.... Un om deosebit care a facut sacrificiul suprem.... Am fost acolo... A fost un erou... Condoleante! - Stefan Leau.
 
„Cred ca toti cei care am luat parte la acest show ar trebui sa ii multumim si sa ii aducem un omagiu! Multumesc, eroul nostru! Dumnezeu sa aiba grija de tine asa cum si tu ai avut grija de noi azi! Condoleante familiei.” - Andreea Baranga
 
Un aparat de zbor MIG 21 Lancer s-a prabusit sambata, intre judetele Ialomita si Calarasi. Mii de oameni se aflau in zona si participau la evenimentele dedicate Zilei Portilor Deschise, la Baza 86. Pilotul, Florin Rotaru, si-a pierdut viata.
 
In memoria pilotului Florin Rotaru, reprezentantii Ministerului Apararii au realizat un videoclip pentru a-si arata pretuirea fata de colegul lor.