Imprimare
PDF

MANIE PROLETARA. Ion Iliescu: Sunt bolsevic pe banii mei


Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat dur la adresa celor care, de-a lungul anilor, l-au numit "bolsevic". El le-a transmis, prin intermediul unul mesaj postat pe blogul personal, ca e satul sa tot auda acest apelativ. In plus, Iliescu spune ca nu este vinovat pentru situatia in care se afla tara noastra.

Ion Iliescu reactioneaza dur la adresa celor care de-a lungul timpului l-au numit "bolsevic". Fostul presedinte al Romaniei spune, pe blogul personal, ca e satul sa tot auda acest apelativ. In plus, Iliescu spune ca nu este vinovat pentru situatia in care se afla tara noastra.
 
"In democratie, majoritatea decide, iar tapii ispasitori nu tin de foame. Sunt "bolsevic" pe banii mei, cata vreme si din taxele platite de mine sunt injurat cu sarg, pe acest motiv, la televiziunea publica, de tot felul de indivizi, care fac apologia capitalismului pur si dur, in timp ce traiesc din bani publici. Si traiesc foarte bine, sa nu le fie de deochi!", a scris Iliescu.
 
Ion Iliescu sustine ca nu se face vinovat de ceea ce se intampla acum in Romania.
 
"Cand am aratat pericolele lui "restitutio in integrum", un cor de proteste s-a auzit pana la cer: "Bolsevicul Iliescu nu vrea sa dea inapoi casele furate de ai lui!"(…) Acelasi cor de bocitoare platite ma injura si cand atrageam atentia asupra pericolului reprezentat de destructurarea sistemului de administrare a fondului forestier. "Bolsevicul de Iliescu nu vrea sa ne dea padurile inapoi!" Acum plangem dupa paduri, si admiram muntii cheliti de vegetatie!(…)Dar nimeni nu-i vinovat, in afara de "bolsevicul" de Iliescu!", mai sustine acesta.
 
In plus, fostul presedinte spune ca situatia in care se afla Romania este rezultatul unor decizii luate de mai multi oameni.
 
"Ca si democratia, si ceea ce este Romania azi e opera colectiva. Regret s-o spun: tapii ispasitori nu tin de foame! Deciziile nu le-am luat eu singur. Am avut si avem un Parlament, am avut si avem partide, avem societate civila, suntem liberi sa ne informam. Deciziile au fost luate in comun. In democratie majoritatea decide. Si isi asuma consecintele deciziilor", mai arata Ion Iliescu.