Imprimare
PDF

Ionela Prodan a murit la Spitalul Elias din Bucuresti. Mesajul fiicei sale, Anamaria


Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, precizeaza Spitalul Elias, unde aceasta era internata de o luna ca urmare a “acutizarii unor afectiuni cronice”.
“Doamna Ionela Tanase (Prodan) in varsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice”, anunta unitatea medicala.
 
Pe perioada internarii a beneficiat de monitorizare stricta cu supravegherea si controlul functiilor vitale, cat si asigurarea confortului fizic si psihic adecvat situatiei date, precizeaza spitalul.
 
Conform aceleiasi surse, decesul s-a produs, luni, 16 aprilie, la ora 21:00, iar cauza a fost stop cardiorespirator iresuscitabil.
 
“Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris fiica artistei.
 
“Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!”, spune Anamaria Prodan Reghecampf.
 
Ionela Prodan avea 70 de ani si in ultima vreme a avut mari probleme de sanatate, fiind internata de mai multe ori in spital.