Imprimare
PDF

Fetita de 5 ani, violata si ucisa in Baia Mare. Mama: ”Mai bine muream eu”


Crima socanta in Baia Mare. O fetita de 5 ani a fost violata si ucisa in bataie, iar trupul ei neinsufletit a fost descoperit intr-o cladire dezafectata de la marginea orasului.
Atentie urmeaza detalii cu puternic impact emotional!
 
Copila disparuse de luni, si parintii, ajutati de vecini si cunoscuti, au cautat-o apoi disperati. O sora mai mare a copilei a gasit-o fara viata, cu tot trupul plin de rani si medicii legisti au confirmat apoi ca biata copila a fost abuzata sexual.
 
Procurorii care au preluat cazul au mai multi suspecti, printre ei, un individ care se da drept preot si care in trecut ar mai fi abuzat cativa baieti. Politia incearca sa dea de urma lui, ca sa il duca la audieri, inainte de a mai face alte victime. Cei care au vazut trupul sarmanei fetite sunt socati de sfarsitul ei: povestesc ca ea a fost omorata cu cruzime.
 
Era acoperita de rani, complet desfigurata. A fost gasita pe jumatate dezbracata, iar analizele facute la necropsie au aratat ca fetita a fost violata. Era cea mai mica dintre noua frati si la toamna urma sa inceapa scoala.
 
Luni dupa-amiaza mama fetitei a trimis-o la magazin sa cumpere ceva de mancare, iar la intoarcere mama a lasat-o sa iasa la joaca, in fata blocului, impreuna cu alti copii.
 
Mama fetei: “Am trimis copiii afara la joaca si tot am asteptat sa vina si cand am mers s-o caut am gasit-o moarta si violata. Mai bine muream eu. Trebuia sa mearga in septembrie la scoala.”
 
Cand au vazut ca nu gasesc fetita, oamenii s-au mobilizat si au inceput sa o caute. Sora mai mare, in varsta de 23 de ani, i-a gasit trupul la cateva sute de metri de casa, intr-o cladirea dezafectata de la marginea orasului.
 
Vecina: “A trimis sotul sa caute fata si ea nu a fost, era cu mai multi copii. O sora de-a ei a gasit-o. Era plina de sange, asa ceva nu s-a intamplat... Cea mai mica a fost ea.”
 
Bunicul fetei: “A fost distrusa toata. Lovita la cap. La 11 am dat de ea, era in balta de sange, pantalonul era tras jos de pe ea, pantofii erau dati jos din picioare.”
 
Localnica: “Au cautat-o cu gramada si au gasit-o moarta si violata. Fata era ingrijita de parinti si o fata buna.”