Imprimare
PDF

Dragnea sustine ca telefonul sau a inceput sa scrie singur ce auzea in jur: ”Sincer, m-am speriat”


Liviu Dragnea a afirmat la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc ultimul termen in dosarul DGASPC Teleorman, ca a observat cum telefonul sau facea in timp real o transcriere a declaratiilor pe care le sustinea avocatul sau.
Intrebat de jurnalisti cu privire la existenta a 32 de DVD-uri cu interceptari si filmari, in dosar, seful PSD a raspuns:
 
”I-am aratat ceva avocatului meu. A durat cam 10-12 secunde. Eram cu telefonul deschis cand avea pledoaria Marian Nazat.
 
Raspunsesem la un mesaj si stateam cu el pur si simplu. La un moment dat imi apar patru puncte luminoase pe ecran, se face cam doua treimi alb, si incepe sa imi scrie „Se asculta”, dupa care incepe sa imi apara textul. Deci scria ceea ce spunea Marian Nazat in timp real”, a spus Dragnea.
 
Unul dintre jurnalisti i-a explicat sefului PSD ca este vorba despre o aplicatie, moment in care Liviu Dragnea a raspuns:
 
”Tot aud... Sper sa fie o aplicatie, pentru ca, sincer, m-am speriat.”
 
Procurorii DNA au cerut condamnarea la inchisoare cu executare a celor pusi sub acuzare in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu. Pentru Liviu Dragnea s-a cerut o pedeapsa de 7 ani si jumatate cu executare.
 
Pronuntarea in acest dosar a fost amanata pentru 29 mai.