Imprimare
PDF

Cele 14 candidaturi ale politicienilor inscrisi in cursa pentru Cotroceni, definitive


Candidaturile celor 14 politicieni inscrisi in cursa pentru fotoliul de la Cotroceni raman definitive incepand de duminica, potrivit lefislatiei.

In cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de solutionare a contestatiilor de catre Curtea Constitutionala a Romaniei, 27 septembrie, candidaturile raman definitive.

De altfel, cel mai tarziu la 30 septembrie, BEC va trage la sorti ordinea in care candidatii si semnele electorale vor fi afisate pe buletinele de vot, scrie Agerpres.

In cursa electorala pentru Cotroceni vor intra Victor Ponta, din partea Aliantei PSD-PC-UNPR, Klaus Iohannis (Alianta Crestin-Liberala), Elena Udrea (Partidul Miscarea Populara), Kelemen Hunor (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Dan Diaconescu (Partidul Poporului — Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianta Socialista), Corneliu Vadim Tudor (Partidul Romania Mare), William Branza (Partidul Ecologist Roman), Mirel Mircea Amaritei (Prodemo) si Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania.

De asemenea, vizeaza functia de sef al statului si patru independenti — Teodor Melescanu, Calin Popescu-Tariceanu, Monica Macovei si Gheorghe Funar.