Imprimare
PDF

Ce a pățit un tânăr ca a dat muzica la maximum în mașină


Un tânăr în vârstă de 32 ani, din Galaţi, a fost sancţionat de jandarmi pentru că la miezul nopţii i-a scos din sărite pe locatarii unui cartier, ascultând muzică dată la maxim, în maşină.
 
Tânărul îşi montase în portbagajul autovehiculului un sistem audio cu amplificator şi un tun de bass.”Azi-noapte (n.r. 9 septembrie), la ora 00,20, pe timpul patrulării pe raza Secţiei 3 Poliţie, echipajul de jandarmerie a observat un grup de tineri care se afla în zona reclamată, iar în momentul în care li s-a adus la cunoştinţă faptul că cetăţenii s-au plâns de muzica ascultată la maxim de către ei, aceştia au negat şi au spus jandarmilor că nu au maşinile modificate la sistemul audio. Jandarmii i-au îndepărtat pe tineri din zonă şi le-au pus în vedere că în cazul în care vor fi alte sesizări cu privire la comportamentul lor, aceştia vor fi sancţionaţi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Galaţi.
 
După aproximativ 10 minute, timp în care jandarmii s-au îndepărtat, din zonă a început să se audă din nou muzică la intensitate mare. Când s-au apropiat, jandarmii au observat că unul dintre autoturisme s-a pus în mişcare, cu muzica dată la maxim, scrie Adevărul.ro.
 
Șoferul a fost oprit şi sancţionat cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. El și-a deconectat, de bunăvoie, amplificatorul şi tunul de bass de la sistemul audio al maşinii.