Imprimare

Boala nu iartă! A mai luat un tânăr care iubea viața enorm


Ramon de la Masterchef a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Fostul concurent s-a stins din viață și a lăsat o soție și trei copii în urmă.
 
Ramon Chicireanu, cunoscut pentru participarea la show-ul culinar difuzat de Pro TV, a fost diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer limfatic. În 2018, bucătarul a fost operat în Germania, însă boala a recidivat agresiv. Iată ce scriau, în urmă cu ceva timp, prietenii lui!
 
„Chicireanu Ramon un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor -cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã.
 
El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã!! Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe”.
 
Astăzi, după un drum lung și chinuitor, tânărul s-a stins. Acum nu îl mai doare nimic.
 
„Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasă lecţie de viaţă – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam că doar tu poţi învinge moartea, ştiam că doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscători. Ai trecut frumos prin viaţă şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta. Drum bun, Ramon!“, a fost anunţul facut de una dintre prietenele lui Ramon.