Imprimare

Baronul Sorin Frunzaverde a participat la SFINTIREA unui club de jocuri de noroc. Preotii au SFINTIT mesele de BILIARD


Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a fost prezent la inaugurarea unui club de biliard. Aceasta a avut loc inainte ca vicepresedintele PNL sa fie audiat de procurorii DNA si pus sub control judiciar, informeaza pressalert.ro.

In filmare se vede cum apar si Ianas Roseti, fostul director al directiei patrimoniu de la consiliul judetean si vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni, ambii fiind arestati, ulterior, in dosare de coruptie instrumentate de procurorii DNA.

Clubul apartine omului de afaceri Costel Ciobanu, fost Barbalata, cel care are majoritatea spatiilor comerciale din Resita si care este un apropiat al lui Frunzaverde.

Numele lui Ciobanu a aparut in mai multe scandaluri, iar firmele sale au fost perchezitionate de procurorii DIICOT. Acesta este suspectat de anchetatori de evaziune fiscala. Sorin Frunzaverde este cel care taie panglica alaturi de omul de afaceri, iar apoi a asteptat sa fie binecuvantat de preotii care au venit sa sfinteasca jocurile de noroc.