Imprimare
PDF

ANUNT DE ULTIMA ORA DE LA ANM: Romania va fi lovita de un nou val cumplit de ger. Inchiderea scolilor, printre primele masuri


Romania va fi lovita de un nou val cumplit de ger, spun meteorologii. Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, a oferit in exclusivitate pentru Antena 3 informatii detaliate despre vremea din urmatoarea perioada.
Incepand de miercuri, temperaturile vor scadea si mai mult iar Romania va fi victima unui val de ger cumplit, anunta meteorologii. Temperaturi din ce in ce mai scazute se vor inregistra in majoritatea regiunilor.
 
Vremea rea impune si primele masuri in Capitala. Gradinitele, scolile si liceele din Capitala vor fi inchise vineri, in conditiile in care meteorologii anunta ninsori si intensificari ale vantului, a anuntat primarul Gabriela Firea.
 
Meteorologii au transmis, marti, o informare de vreme deosebit de rece, precipitatii moderate cantitativ si polei, valabila pana joi dimineata, la ora 10.00. In aceasta perioada, valorile termice vor fi mai scazute, in general, cu 10 grade fata de normalul perioadei. Miercuri se vor inregistrat precipitatii in cea mai mare aprte a tarii, iar la munte va ninge.
 
Potrivit meteorologilor, vremea deosebit de rece se va mentine pana spre sfarsitul saptamanii si vor mai fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare in majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare de aparitie pe parcursul zilelor de joi si vineri, in special in sud, in sud-est si la munte.