Imprimare
PDF

Andrusca, dupa inregistrarile cu Tutuianu: Astept sa ma lamuresc, inainte sa-l dau in judecata


Ministrul Economiei Danut Andrusca a declarat ca asteapta ca Adrian Tutuianu sa explice context-ul in care acesta ar fi vorbit urat despre el, intr-o sedinta, inainte de a-l da in judecata.
“Astept ca domnul Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute declaratiile respective, precum si care sunt pasajele scoase din context si care sunt spusele sale netrunchiate.
 
Domnia a spus ca declaratiile sale au fost trunchiate si scoase din context. Astept sa ma lamuresc in legatura cu acest lucru inainte de a-l da in judecata. Sunt un om decent si bine-crescut, dar ii rog pe toti cei tentati sa nu confunde toleranta mea. Totul are o limita”, declarat Andrusca, potrivit News.ro, care citeaza ZiarTarguNeamt.ro.
 
Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, ar fi spus despre ministrul Economiei, Danut Andrusca, ca “este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de cinci minute cand vorbeste cineva cu el” si ca singura legatura a acestuia cu economia este faptul ca “a avut o vulcanizare”.
 
“De exemplu, a sarit la mine tot de la Piatra Neamt, presedintele de organizatie. (neinteligibil) ...un fel de intrebare la masa acolo. Bai, lasati-ma voi cu ale voastre nu stiu ce. Si i-am spus Domnul...”, cum il cheama pe asta, Arsene...Dumneata sa vii sa vorbesti cu mine la modul asta cand oi avea rezultatele mele. Deocamdata la Neamt sunt majoritate”. Si, al doilea, ne vei explica de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el. Si are legatura cu economia urmatoare: a avut o vulcanizare”, ar fi spus Adrian Tutuianu.