Imprimare
PDF

ANDREI NĂSTASE citeşte vineri SCRISOAREA DE ADIO lăsată de Adrian Năstase


Fiul cel mare al lui Adrian Năstase a postat un mesaj emoţionant pe contul său de Facebook. "Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu....

 

ULTIMELE cuvinte ale lui Adrian Năstase înainte de a lua pistolul în mână

ADRIAN PĂUNESCU - COLIND PENTRU TATA BOLNAV

 

Tata amarît, ce-ai patit de toate, Iti colind atît, multa sanatate.

Iubitul meu tata, cel aspru in toate,

Tu nu ai avut niciodata dreptate

Ca aspra ti-e mina ce-a fost sa ma bata, Dar azi ti-o sarut ca slabita ti-e, tata.

Si uita-te, dragule, casa-i senina

Si pomii si fiii sînt toti în gradina, Apuca de clanta cu mina trudita,

Sa stii ca-i minciuna, tu nu ai flebita.

Batrine al meu, eu ti-as da milioane —

La cîte-ai avut pîn'-acum ghinioane —

Ma rogi sa-ti mai spun ce-i cu lumea, cu tara, '

Dar vezi ca tusesti si mai lasa tigara.

De ce te-ai uscat, parca esti pergamentul

Pe care bunicul si-a scris testamentul |

Si nu mai tresari la postas cînd te cheama

Ca nu sînt vesti proaste, sa n-ai nici o teama.

As vrea sa-ti colind, trecatorule tata, Macar sa te simti si tu mare o data. Parinte al meu, toti ai casei sînt bine Si vitele-n curte întreaba de tine.

Incerc astfel sa fiu, in continuare, fiul cel mare, ascultator!

Voi citi vineri, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul...."un fel de testament public"... Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi.....", a scris Andrei Năstase, pe facebook. Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, afirmă că în posesia anchetatorului ce a fost la cercetarea la faţa locului, după tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, "nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio", ancheta făcându-se doar în camera unde a avut loc incidentul. "Colegul procuror care a fost şi a efectuat cercetarea la faţa locului ne-a spus că a ridicat diverse obiecte, dar nu a ridicat niciun fel de înscris. Ca atare în posesia procurorului care a fost la cercetarea la faţa locului nu există niciun înscris, nicio scrisoare de adio, niciun bilet în acest sens. Aş vrea să vă precizez că cercetarea la faţa locului s-a desfăşurat în încăperea în care a avut loc incidentul. Această cercetare la faţa locului nu presupune o percheziţie în tot imobilul, în toate apartamentele care sunt în imobilul respectiv, ci cercetarea la faţa locului s-a limitat la locul în care s-a întâmplat acel incident, la prelevarea urmelor la implicare obiectelor care au legătură cu dosarul penal", a spus Kovesi, răspunzând unei întrebări referitoare la o eventuală scrisoare lăsată de Năstase.