Imprimare
PDF

Alte zece judete inchid scolile din cauza vremii! Lista actualizata a unitatilor de invatamant in care nu se tin cursuri, maine


Scolile vor fi inchise vineri, din cauza vremii, in Capitala si in zece judete vizate de avertizarile meteorologice, potrivit Ministerului Educatiei. O avertizare cod galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza, total sau partial, 17 judete, a intrat in vigoare joi, la ora 15.00.
De joi de la ora 23.00, 14 judete si Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmand a se inregistra ninsori abundente si viscol. Pana la aceasta ora, au luat decizia de suspendare a cursurilor inspectorate scolare din Bucuresti si din judetele Giurgiu, Dambovita, Prahova, Teleorman, Buzau, Dolj, Calarasi, Ilfov, Olt, Ialomita (cu exceptia gradinitelor cu program prelungit).
 
Ministerul Educatiei precizeaza ca orele de curs vor fi recuperate ulterior, in functie de calendarul stabilit de fiecare unitate de invatamant. In Bucuresti, parintii care nu pot avea grija de copii vineri, cat sunt la serviciu, isi pot lasa copiii la centrele si gradinitese deschise in Sectoarele 1, 2, 3 si 4. In Sectorul 5 vor ramane deschise toate unitatile de invatamant, a anuntat primaria.
 
O avertizare cod galben de ger, ninsori si polei, care vizeaza, total sau partial, 17 judete, a intrat in vigoare joi, la ora 15.00. De joi de la ora 23.00, 14 judete si Capitala vor fi sub cod portocaliu, urmand a se inregistra ninsori abundente si viscol.