Imprimare
PDF

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Elena Udrea il provoaca pe Iohannis la o confruntare


Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, l-a provocat pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o confruntare care sa permita electoratului de centru-dreapta sa decida cine va fi reprezentantul lor in turul doi al alegerilor.

"L-am provocat astazi pe Klaus Iohannis la o confruntare pentru ca votantii de centru-dreapta sa decida cine sa fie reprezentantul lor in al doilea tur de scrutin. Romanii merita sa aiba o sansa reala de a „depontamina” Romania si a scapa tara de PSD. Klaus Iohannis nu poate fi candidatul Dreptei, atat timp cat este in tandem cu Victor Ponta si dorestere refacerea USL. Eu sunt candidatul Opozitie, eu sunt candidatul de centru-dreapta", a scris Elena Udrea, pe contul de Facebook.

Liderul PMP spera ca Iohannis sa dea curs provocarii sale. "Am pornit si un cronometru care va masura cat timp va mai trece pana cand Iohannis isi va face curaj sa dea curs provocarii mele la o confruntare electorala. Sper ca o sa fie mai punctual decat a fost cu documentatia in dosarul cu ANI de la Inalta Curte, unde a depasit cu o zi termenul limita", a mai scris Udrea pe reteaua de socializare.