Imprimare
PDF

DRAMA LUI CATALIN NEAMTU DE LA „FERMA VEDETELOR”. MAMA LUI A MURIT DEPARTE DE CASA: „AU INCINERAT-O IN BELGIA!” DE CE A ASCUNS ACTORUL ACEASTA TRAGEDIE


In editia de luni seara (5 februarie) de la „Ferma Vedetelor”, Catalin Neamtu (36 de ani) si-a deschis sufletul in fata lui Daniel Iordachioaie, caruia i-a povestit drama copilariei sale. Actorul a fost extrem de marcat de moartea mamei lui si a tinut aceasta tragedie ascunsa foarte mult timp. Mama lui s-a stins din viata pe cand el avea doar 13 ani, insa nu a vorbit despre tragedie decat dupa mai bine de 20 de ani. 
Catalin Neamtu, partenerul lui Natanicu de la „Ferma Vedetelor”, i-a impresionat pe telespectatori cu drama prin care a trecut. Actorul avea doar 13 ani atunci cand mama lui s-a stins din cauza cancerului la colon.
 
„ Mama mea a murit in Belgia cand aveam 13 ani. De atunci m-au crescut bunicii din partea tatalui.  Nu au putut sa o aduca in tara, ca sa o ingroape, asa cum era normal, asa ca au incinerat-o acolo in Belgia. In 1994 s-a intamplat asta. Mie mi-a spus tata ca a murit mama, cand m-am intors dintr-o excursie la Castelul Peles, cu clasa. El stia, pentru ca ei isi scriau mereu. Mama a murit de cancer la colon si il tinea la curent cu evolutia bolii. M-a asteptat la autocar, am coborat, eram foarte fericit si abia asteptam sa ii povestesc ce s-a intamplat acolo. Atunci mi-a spus ca a murit mama. In momentul ala am simtit ca se crapa pamantul. Eu nu am spus nimanui ca a murit mama. Eram inca la scoala generala, dar nu am vrut sa spun. Ba mai mult, l-am rugat pe tata sa nu poarte doliu. Nu stiu de ce am facut asta. Abia in clasa a 12-a am acceptat ca mama a murit”, a povestit Catalin Neamtu.
 
Prezenta in emisiunea „Vorbeste lumea”, Anndreea Ibacka a dezvaluit ca s-a consultat cu Catalin Neamtu si a vorbit deschis despre drama acestuia. Acesta le-a ascuns chiar si colegilor de clasa drama prin care a trecut: „Nu voia ca ei sa il trateze diferit. In clasa lui a mai existat un caz de acest gen, iar colegul respectiv era menajat pentru ca i-a murit mama. In cele din urma, s-a aflat, dupa ce el, impreuna cu alti colegi, au facut o boacana, in clasa a XI-a. Profesoara i-a spus atunci lui Catalin ca mama lui din ceruri ar fi dezamagita de comportamentul lui. Asa s-a aflat. (…) Intr-un fel, el nu a vorbit despre acest lucru ca sa se menajeze. A fost o drama peste care nu a putut trece usor!”.