Imprimare
PDF

Anunt soc de la Bianca Dragusanu: "Deja am divortat"


Cand a anuntat ca se va casatori cu Victor Slav, nu a crezut nimeni. Dupa ce a facut-o, nimeni nu crede ca va dura. Cunoscuti si chiar prieteni ai roscatei sustin cu tarie ca mariajul ei cu Victor Slav este o sarada pe punctul de a se incheia.


In acest sens, s-au facut chiar numeroase scenarii, unele dintre ele de-a dreptul halucinante, altele, in schimb, plauzibile. Gura lumii e sloboda, mai ales ca sotia lui Victor Slav face destule gafe care alimenteaza barfele. Cea mai recenta dintre ele este mult discutata intalnire dintre Bianca si fostul ei iubit, Adrian Cristea, barbatul care a incercat, pana in ceasul al 12-lea, sa o recucereasca.

Pentru roscata, intalnirea a fost una pur si simplu accidentala. Pentru majoritatea, dar mai ales pentru "biancologi", a fost o alta manevra de-a Biancai prin care pregatea terenul pentru anuntul divortului de Victor Slav. Pana cand timpul va confirma sau va infirma supozitiile, vedeta arunca sageti acide in stanga si-n dreapta, spre cei care o critica, si nu se fereste sa fie ironica in ceea ce priveste zvonurile care circula cu privire la mariajul ei.

Prezenta, joi seara, in club Princess din Capitala, pentru confruntarea finala cu Morar si Buzdugan, Bianca a rabufnit: "Deja am divortat din cauza voastra!", a spus ea.