Imprimare
PDF

Veolia Energie Iasi anunta finalizarea lucrarilor de modernizare a retelelor termice primare de pe Soseaua Nationala


Primaria Municipiului Iasi si Veolia Energie Iasi anunta finalizarea lucrarilor de reabilitare a sistemului centralizat de alimentare cu energie termica, prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2017-2019, pe magistrala I, 2x DN 500, intre Pod Ros si Podul de Piatra, in lungime de 1,1 km.
Proiectul, in valoare totala de peste 68.000.000 de lei, dedica mai mult de 40.000.000 lei  reabilitarii retelelor primare - peste 25 km de conducta, in timp ce diferenta este alocata pentru reabilitarea retelelor secundare - pe o lungime de peste 50 de km de conducta.
 
Pentru alimentarea noilor conducte, furnizarea cu energie termica va fi intrerupta luni, 12 martie, intre orele 08.30-23.30, in cartierele Cantemir, Mircea, Cerna, blocurile B1-6 Mal Stang Bahlui, blocurile de la Complexul Socola (7 Socola) si caminele de pe strada Mitropolit Varlam (7A Socola).
 
Reabilitarea retelelor de transport a presupus inlocuirea vechilor tevi metalice izolate cu vata de sticla si carton cu un tip modern de conducte preizolate, ce presupun pierderi de caldura foarte reduse.
 
Veolia Energie Iasi isi cere scuze pentru disconfortul creat si asigura ca va depune tot efortul necesar pentru a reduce durata intreruperii furnizarii de agent termic.