Imprimare
PDF

UNICREDIT BUSINESS INTEGRATED SOLUTIONS a inchiriat 7.000 m.p. din cladirea UNITED BUSINESS CENTER 5 a ansamblului PALAS IASI


Iulius Group anunta semnarea unui parteneriat cu UniCredit Business Integrated Solutions pentru inchirierea a 7.000 mp in cladirea de birouri clasa A United Business Center (UBC) 5 din Iasi. UniCredit Business Integrated Solutions isi va consolida, astfel, operatiunile din Iasi in cladirea office pe care compania Iulius Group o dezvolta in prezent.

Noua locatie a UniCredit Business Integrated Solutions din Iasi va fi inaugurata la finele acestui an, atunci cand se vor incheia lucrarile de constructie a cladirii UBC 5. Spatiul va permite cresterea echipei, de la 300 de angajati, cat numara la momentul actual, pana la 700, in urmatorii trei ani.

„Pana la inceputul lui 2016, toti colegii din Iasi din cadrul UniCredit Business Integrated Solutions vor fi relocati in United Business Center 5, o cladire noua situata ideal in centrul de afaceri al orasului si care ofera unul dintre cele mai bune mixuri de beneficii si facilitati disponible pe piata locala”, a declarat dl. Girolamo Antonucci, Branch Manager in cadrul UniCredit Business Integrated Solutions S.C.p.A.

Noua locatie va cuprinde angajatii actuali de la departamentele de Tehnologia Informatiei si Comunicarii (TIC) si Servicii Administrative (Back Office), precum si resursele care vor fi angajate in urmatorii ani in domeniile dezvoltarii si mentenantei produselor software, care vor transforma UniCredit Business Integrated Solutions in unul dintre jucatorii majori din industria IT din Iasi. Componenta TIC este una esentiala pentru activitatea de afaceri a UniCredit, unde oamenii vor avea sansa de a patrunde intr-un mediu profesionist si vor avea oportunitatea sa lucreze cu si sa invete de la experti seniori, intr-un context international.

Spatiul de 7.000 mp din UBC 5, care reprezinta o investitie in valoare de doua milioane de euro, va fi dispus pe patru etaje si va fi amenajat dupa conceptul „smart working”, ceea ce constituie o provocare globala, care implica diferite functii (resurse umane, imobiliare si IT) si urmareste sa inoveze biroul prin intermediul unor spatii de lucru de inalta calitate, mai adaptabile la diferitele nevoi ale angajatilor si care incurajeaza comunicarea si schimbul de informatii intre colegi, precum si integrarea mai eficienta a bunurilor fizice si digitale.

Despre UniCredit Business Integrated Solutions

UniCredit Business Integrated Solutions este compania de servicii globale a grupului UniCredit, creata prin integrarea si consolidarea a 16 companii din cadrul Grupului si este dedicata furnizarii de servicii in urmatoarele sectoare: Tehnologia Informatiei si Comunicarii (TIC), Servicii Administrative si Financiare (Back Office & Middle Office), Imobiliare, Securitate si Achizitii.

Aceasta este una dintre primele companii de servicii create la nivel european si are ca obiectiv reorganizarea activitatilor operationale necesare pentru functionarea corecta a afacerilor Grupului, prin adoptarea unui mod mai flexibil de prestare si un timp de reactie imbunatatit.

Compania include aproximativ 10.000 de oameni si activitati internationale in 11 tari: Austria, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Ungaria, SUA (New York) si Singapore.

Despre United Business Center

Iulius Group detine o retea nationala care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) si ansamblul urbanistic multifunctional Palas Iasi. Pe segmentul office, compania detine la nivel national o retea de peste 55.000 mp de birouri clasa A si alti 15.000 mp in dezvoltare.

In ansamblul Palas Iasi, compania are patru cladiri de birouri clasa A. Cladirea United Business Center 5 va avea o suprafata inchiriabila de 15.000 mp. Lucrarile de constructie respecta principiile „cladirilor verzi” si se vor finaliza la sfarsitul acestui an.

Din portofoliul office al companiei mai fac parte doua cladiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, in imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) si United Business Center Tower (10.000 mp), ambele inchiriate 100%.