Imprimare
PDF

Un apel la 112 a anuntat ca o femeie s-a aruncat cu tot cu copil ei intr-o fantana

O femeie de 34 de ani s-a aruncat in fantana. Incidentul s-a petrecut in satul Pausesti, comuna Dumesti. Un satean a sunat la 112, ieri seara, in jurul orei 20:00 anuntand faptul ca femeia s-a aruncat in fantana si totodata ca in put s-ar afla si copilul acesteia.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri si un echipaj al Serviciul Judetean de Ambulanta si un echipaj SMURD. Pana la sosirea echipajelor cativa localnici au reusit sa o scoata pe femeie din fantana fiind vorba de Holban Ana. Pompierii au coborat in fantana pentru a verifica daca femeie cand s-a aruncat avea copilul in brate. Din fericire informatia venita prin 112 nu s-a dovedit a fi veridica. Femeia a primit ingrijiri medicale la fata locului suferind mai multe leziuni dupa care a fost transportata la Spitalul Sf. Spirdion. Interventia pompierilor s-a terminat in jurul orei 20:35.

Femeia s-a certat cu sotul ei dupa care a consumat bauturi alcoolice. Ametita de aburii lui Bachus ieseana s-a deplasat spre centrul satului unde s-a aruncat intr-o fantana. Femeia nu este la prima tentativa de suicid. In urma cu ceva timp aceasta a incercat sa-si puna capat zilelor band clor. Barbatul femeii obisnuit cu tentativele de suicid ale acesteia nici macar nu s-a deplasat la locul incidentului. F.D.