Imprimare
PDF

Trei noi focare de Covid-19 in judetul Iasi


Directia de Sanatate Publica Iasi a depistat alte trei focare la nivelul judetului. Trei cazuri de infectari cu noul virus s-au semnalat la Institutul de Psihiatrie Socola (Laboratorul de sanatate mintala).
 
 Alte sase cazuri s-au inregistrat la aceeasi unitate, cu mentiunea ca este vorba de pacientii sectiei exterioara Sipote. Al treilea focar s-a inregistrat la un agent economic, unde au fost depistati 11 salariati cu COVID. In aceasta din urma situatie s-a dispus izolarea persoanelor infectate la domiciliu si monitorizarea lor de catre medicii de familie si spatiile de productie au fost dezinfectate.
 
Tot Directia de Sanatate Publica informeaza cu privire la actualizarea numarului de persoane confirmate cu noul coronavirus in cadrul unui focar COVID-19 din judetul Iasi. Este vorba de un agent economic din domeniul sanitar unde doua cadre medicale au fost depistate pozitiv. In cazul acestui focar, initial au fost confirmate cu noul coronavirus 18 persoane (un beneficiar si 17 cadre medicale).