Imprimare
PDF

TREI MORTI in urma unui impact violent la iesirea din Letcani


Tragedie pe sosea la iesirea din Letcani spre Podu Iloaiei. Trei persoane au murit in urma unui accident.
UPDATE
 
Conform unor martori, autoturismul Ford ar fi derapat pe carosabilul umed si ar fi intrat pe contrasens.
 
UPDATE
 
Femeia care a murit in accident avea 35 de ani si era din comuna Bodesti. Barbatul care conducea autoturismul avea 66 de ani si era din Piatra Neamt. Celalalt barbat mort nu a fost identificat.
 
Seful Serviciului Rutier Iasi, Mihai Soric, spune ca de la inceputul anului numarul mortilor in accidente rutiere a ajuns la 25.
 
UPDATE
 
Toti cei trei morti erau din judetul Neamt. Autoturismul Ford Focus in care se aflau cele trei persoane a depasit pe linie continua, a intrat pe contrasens, a izbit un Mercedes, apoi a intrat frontal intr-un Audi, s-a facut bucati si s-a rasturnat. Motorul a sarit la o distanta de 20 de metri.
 
Cei doi barbati si o femeie au murit pe loc. Alte trei persoane au fost ranite, insa nu a mai fost nevoie de interventia elicopterului SMURD, care fusese pregatit, acesta fiind intors din drum. O victima a fost preluata de ambulanta, una de un echipaj SMURD, iar alta de un echipaj de Terapie Intensiva Mobila, insa o singura persoana, cetatean strain (canadian), a ramas internata; de la UPU a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie, fiind ranita de airbag.
 
Impactul violent a avut loc marti dimineata intre un Ford Focus, un Logan, un Audi si un Mercedes. S-au format cozi lungi de masini pe sensul de mers spre Podu Iloaiei.