Imprimare
PDF

Targul de Cariere revine la Iasi. Vor fi prezente peste 60 de companii


Targul de Cariere Iasi va avea loc pe 12 octombrie (interval orar 10:00-19:00) si 13 octombrie (interval orar 12:00-18:00) la Palas Mall.
Peste 60 de companii din cele mai variate domenii vor participa la eveniment.
 
Cei mai activi angajatori isi vor prezenta ofertele din categorie entry-level, nivel mediu si avansat. Peste 2.000 de locuri de munca sunt disponibile, din domeniul Inginerie, Resurse umane, Call Center, Marketing, Retail, Administrativ sau Juridic. Sunt oferite posturi atat pentru cei aflati la inceputul carierei, cat si pentru cei cu experienta.
 
Companiile Accenture, AlmavivA Services, Conduent, ESET, Faurecia, Firecredit, Lidl, SCC Services Romania, Alten Romania, Amazon, Assystem Technologies Romania, Bosch Automotive, Cenit, DB Schenker, eZLO, Leroy Merlin, NuRD, Porsche Engineering, Residence Hotels, VEO Worldwide Services, WSP si Xerox Romania aduc oferte de munca atractive participantilor si candidatilor.
 
La aceasta editie, organizatorii se asteapta sa participe peste 6.000 de candidati, interesati de job-uri, dar si de activitatile noi desfasurate in cadrul evenimentului.
 
Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe www.targuldecariere.ro/iasi.
 
Targul de Cariere este cea mai mare retea de evenimente de cariera din Republica Moldova si Romania, reunind sute de angajatori si mii de candidati. Evenimentul a demarat in anul 2006 si are loc de doua ori pe an, in sezonul de primavara si cel de toamna.