Imprimare

Surpriză pentru gurmanzi la Palas Iași


Foodcourt Palas este un rai al gurmanzilor, unde poți experimenta cea mai variată și aromată ofertă culinară, pe terasele în aer liber. 
 
Acum, pe lângă varietatea preparatelor cu specific internațional, Palas face cinste cu o masă din partea casei, în foodcourt. Descoperă programul de fidelizare pe www.palasmall.ro!
 
Un preparat cu specific internațional poate fi un motiv bine întemeiat pentru a călători jumătate de glob, dar este și mai bine dacă poți gusta din bucătăria îmbietoare a Asiei, Italiei sau Franței chiar la tine în oraș. Și este și mai bine dacă la 4 mese servite, pe a 5-a o primești gratuit. Până pe 9 noiembrie 2020, indiferent dacă alegi burgeri suculenți, clătite hrănitoare, preparate orientale, bucate tradiționale, paste delicioase, specialități grecești sau băuturi care să-ți dea un boost de energie, poți beneficia de oferta Palas. Este simplu! De fiecare dată când cumperi de minimum 15 lei de la una dintre locațiile foodcourt din Palas păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere (situat la intrare în foodcourt). La 4 ștampile, returnezi cardul și primești un voucher la unul din restaurantele foodcourt Palas. Regulamentul poate fi consultat pe www.palasmall.ro.
 
Preparatele pot fi achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe una dintre cele două terase în aer liber cu priveliște spre parcul Palas, unde toamna a început să-și etaleze frumusețea. În această perioadă, consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.