Imprimare
PDF

Statia Doi Baieti, distrusa de un sofer care si-a aprins o tigara


Soferul unui Opel va plati probabil cea mai scumpa tigara din viata lui. El a facut prapad in statia de tramvai Doi Baieti dupa ce a incercat sa-si aprinda o tigara si a pierdut astfel controlul volanului.

Potrivit politistilor, in jurul orei 3,30 a noptii de sambata spre duminica, barbatul circula cu viteza dinspre Flora spre Metalurgie si, la un moment dat, s-a aplecat sa ia pachetul cu tigari de alaturi, moment in care a pierdut controlul volanului si a lovit violent gardul de protectie al refugiului de tramvai. Impactul a fost auzit chiar si de locuitorii din zona, care au iesit la geamuri sa vada ce s-a intamplat.

Gardul de protectie, precum si partea din fata a autoturismului, cu numere de Prahova, au fost distruse partial. La fata locului a sosit un echipaj de la Ambulanta, dar soferul a refuzat sa mearga la spital, primind ingrijiri doar medicale in Salvare, la locul accidentului. Politistii l-au sanctionat dupa ce au verificat daca acesta este baut, rezultatul fiind negativ. Pagubele vot fi suportate de sofer sau de asiguratorul acestuia.