Imprimare
PDF

Scrisoarea lui Nichita catre primari: Ar fi o obraznicie din partea mea sa va cer sa ma urmati


Gheorghe Nichita a trimis o ”scrisoare de prietenie” primarilor ieseni. Ce a transmis, cititi in randurile de mai jos:

Scrisoare de prietenie

Domnule primar,

M-am bucurat pentru victoria pe care ati obtinut-o in luna iunie. Mi-as fi dorit sa fiu primul care va felicita, dar stiti foarte bine cat de incurcate erau lucrurile atunci. Stiu cat de greu se castiga o primarie. Eu insumi am avut trei astfel de incercari deloc usore. Dar am reusit in toate. La fel ca dumneavoastra.
Viata primarilor s-a complicat foarte mult in ultimii ani. Si nu din vina noastra. Multi colegi ai nostri au fost si sunt anchetati doar pe baza unor presupuneri si denunturi mincinoase. Pe multi dintre ei, sefii partidului ii vad deja vinovati. In aceasta categorie m-am aflat si eu. Insa ma consider nevinovat. Am gresit uman, nu si penal. Nu va cer sa ma credeti pe cuvant. Pentru faptele mele voi raspunde aici, pe pamant, in fata judecatorilor, iar in ceruri, in fata lui Dumnezeu
 
Cu mahnire, in ultimul am am constatat ca familia PSD nu mai este asa cum era odata: unita. Nu-s ipocrit! Stiu ca in mandatele mele de presedinte de partid am avut discutii aprinse pe teme administrative, politice, de candidatura. Am avut intelepciunea, si voi, si eu sa le rezolvam la noi acasa, impreuna, prin dialog si fara cearta. Sa nu rupem filiala, ca nu cream tabere, bisericute si gasti.
 
Dupa cum probabil ati aflat, tocmai am inceput un nou proiect politic. Am preluat filiala judeteana a  unui partid tanar, Partidul Romania Unita in ale carui idealuri cred cu tarie: dragoste de neam si tara, credinta in Dumnezu, o societate echitabila. Partid care il vrea din nou pe Victor Ponta premier.
 
Ar fi o obraznicie din partea mea sa va cer sa ma urmati. Dar, in acelasi timp, nici nu va pot refuza daca veti dori sa ma sustineti. Va spun cu sinceritate ca veti in gasi in mine, ca viitor  deputat PRU, un prieten si un partener pentru implinirea proiectelor comunitatii dumneavoastra.
 
Asa sa ne ajute Dumenezeu!
 
Al dumneavoastra, Gheorghe Nichita