Imprimare
PDF

Scandal la Primaria Podu Iloaiei, prezenta a doi cetateni la sedinta de Consiliu Local, supusa la vot


La primaria din Podu Iloaie a fost interzis accesul a doi cetateni in sala de sedinta a consiliului local. Acesta a filmat intreaga discutie in contradictoriu purtata cu viceprimarul orasului Costel Tcaciuc si a postat-o pe Facebook alaturi de mesajul:

”Suntem extrem de dezamagiti sa vedem cum viceprimarul orasului, Costel Tcaciuc, si presedintele sedintei de Consiliu Local, doamna Lidia Capatana, impreuna cu ai lor colegi de partide si pimarul Istrate, calca in picioare democratia si Legea 215 din 2001 privind administratia publica!

Astazi, acesti oameni alesi de catre cetatenii Podu Iloaiei sa ii reprezinte in Consiliul Local le-au interzis intocmai si expres unor cetateni accesul la sedinta Consiliului, domnul Tcaciuc afirmand ca ”sedintele de CL nu sunt publice. Doar unele”. Va contrazice articolul 42 din Legea 215/2001, domnule Tcaciuc!” scrie pe pagina de Facebook PNL podu Iloaiei, unde a fost postata si filmarea.

Din imagini se observa cum cel care filmeaza, un consilier local, este indrumat catre iesire de catre viceprimarul care afirma ca va supune la vot accesul cetatenilor in sala de sedinta si ca este posibil sa ca in viitor sa nu mai fie nici acesta primit la sedinte.