Imprimare
PDF

S-a stabilit! Cand se deschide patinoarul de la Palas. Acelasi tarif ca anul trecut


Fulgii de zapada anunta deschiderea patinoarului de la Palas. Si in acest an, in parcul ansamblului se deschide principala atractie a iernii, Palas Ice. Cel pentru adulti si copii se va inaugura maine, pe 30 noiembrie 2018, iar patinoarul dedicat exclusiv celor mici, unde pot lua si lectii de la instructori specializati, va fi functional in curand.
Ti-ai lustruit patinele? Incepand de pe 30 noiembrie, adultii si copiii deopotriva sunt invitati la Palas Ice. Miscarile pe gheata vor putea fi exersate pe o suprafata generoasa, de 1.200 mp, care poate gazdui pana la 300 de persoane, iar distractia va tine intregul sezon rece, pentru ca patinoarul va fi functional pana la o temperatura de maximum 12 grade Celsius.
 
Sesiunile de patinaj la Palas Ice vor fi posibile de luni pana joi, in intervalul orar 12.00 – 21.30, iar vinerea, distractia se prelungeste pana la ora 23.30. Cine vrea sa isi petreaca ziua de sambata pe gheata, o poate face de la 10 dimineata pana la ora 23.30. Duminica, patinoarul este deschis in intervalul orar 10.00 – 21.30.
 
Pentru o ora si jumatate de dans pe gheata, tariful este acelasi ca anul trecut, de 10 lei pentru copii si 17 lei pentru adulti. Daca esti cu adevarat pasionat si ti-ai propus sa patinezi toata iarna, ai la dispozitie abonamente, cu preturi care pornesc de la 70 de lei. Iubitorii de miscare al caror echipament este incomplet pot inchiria patinele de la Palas Ice, cu 14 lei.
 
Cel de-al doilea patinoar din ansamblul Palas va fi dedicat exclusiv copiilor si va fi deschis in curand. Pozitionat in parc, langa restaurantul Chef Galerie, Palas Ice Junior va avea o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu varsta de pana la 12 ani, care pot fi insotiti de un adult.