Imprimare
PDF

Presedintele CJ Iasi, Maricel Popa: „Interventia profesorului Tinica a preintampinat un nou caz Colectiv. Costurile de reparatii si modernizare, intre 7 si 10 milioane de euro”


Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a anuntat, ca Institutul de Boli Cardiovasculare va primi finantare prin ordonanta de urgenta in vederea refacerii dupa incendiul care a afectat aceasta unitate medicala.
Aflat la Bucuresti, el a avut astazi o serie de discutii cu managerul institutului, profesorul Grigore Tinica, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.
 
Intr-o declaratie acordata in exclusivitate colegului nostru, Lucian Balanuta, seful deliberativului judetean a insistat pe solutia identificarii unei alte unitati medicale din Iasi care sa gazduiasca interventiile chirurgicale pe cord derulate de echipa institutului, pana la reabilitarea salii de operatii compromisa de incendiu.
 
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a mai precizat ca interventia pompierilor, dar mai ales a personalului medical coordonat de profesorul Grigore Tinica a prevenit un nou caz „Colectiv”.